Beedrop
Dorp 16
9830 Sint-Martens-Latem

Voor vragen over leveringen of winkeliers die zich willen aansluiten:
info@beedrop.be
0489 64 04 83 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Indien je niet thuis bent op het moment van leveren kan de koerier de bestelling steeds achterlaten op het terras/garage/buren/... Gelieve dit duidelijk aan te geven in het opmerkingsveld "Opmerking aan de koerier", terug te vinden op uw accountpagina. De betaling kan dan bij de volgende levering, of via overschrijving geregeld worden. Je ontvangt daartoe de details per e-mail.

Indien u thuis bent, gebeurt de betaling met Bancontact bij de koerier. Indien u niet thuis bent, en de goederen op de afgesproken plaats worden geleverd, ontvangt u een e-mail met de details van de te maken overschrijving. We vragen de overschrijving in elk geval binnen de 24u te doen.

U hoeft geen wekelijkse bestelling te plaatsen. U bestelt wanneer u wilt.

Gezien we gratis levering willen kunnen blijven aanbieden, kunnen we enkel op 1 moment in de week rondrijden.

Het is niet mogelijk het uur van levering zelf te kiezen. De koerier volgt namelijk een optimale route om iedereen zo snel mogelijk te kunnen beleveren. Gezien we de dienst gratis willen blijven aanbieden, is het niet mogelijk omwegen in te plannen. Indien u niet thuis bent op het moment van leveren kan de koerier de boodschappen steeds achterlaten op het terras/garage/carport/buren/…  De betaling kan dan bij de volgende levering, of via overschrijving geregeld worden. Je ontvangt daartoe de details per e-mail.

Er is geen minimumbestelling. U bestelt hoeveel u wilt.

Indien u een product niet terugvindt in het besteloverzicht dan kan u steeds achterlaten in het vrije opmerkingsveld. De handelaar kan dan het gewenste product meeleveren en toevoegen aan zijn/haar productlijst. Neem gerust ook contact op rechtstreeks met de handelaar voor suggesties of dag aanbiedingen. De contactgegevens staan onder "Info".

U kan steeds een mailtje sturen naar info@beedrop.be met verdere info over de handelaar die u graag had aangesloten gezien in ons systeem.

Alle kaas, vlees en vis wordt gekoeld getransporteerd in speciale koelboxen met professionele koelelementen en thermometers. Daarbij garanderen we een maximumtemperatuur van 5°. Alle koeriers zijn geregistreerd bij het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid en voldoen aan de wettelijke voorschriften.

Bij bestelling per gram zal het systeem het bestelde gewicht telkens met 100g verhogen bij elke klik op "+". U kan echter gerust het getal zelf aanpassen naar bvb 50g.

Het is momenteel nog niet mogelijk om te betalen met maaltijdcheques. In de nabije toekomst wordt dit wel mogelijk met electronische maaltijdcheques.

Voor elke bestelling ontvangt u een kassaticket zoals u die zou ontvangen in de winkel zelf. Bovendien ontvangt u van ons nog voor de levering een e-mail met de volledige afrekening. We kunnen zelf geen facturen in naam van de handelaar uitschrijven. Wij zijn dienstverlener voor de handelaar. De leverancier van de goederen is de winkelier waar u aankocht. Daarom kan u een factuur aanvragen bij uw handelaar. De contactgegevens van de handelaar vindt u op beedrop onder de tab “info” van elke winkel.

De inspiratie van Beedrop is de bij, zoals u kan afleiden uit de bijenraat waarmee de 1e letter van het logo is uitgebouwd. Het symboliseert twee zaken. 

Enerzijds toont het onze logistieke aanpak. Een bij (in het Engels: bee) verzamelt nectar van bloem tot bloem, om die uiteindelijk af te leveren in de honingraten van de bijenkolonie. Net zoals onze service droppen de bijen hun levensmiddelen af waar ze nodig zijn.

Anderzijds, symboliseert de bij ook het respect voor het milieu. Door ervoor te zorgen dat verschillende boodschappen centraal worden opgehaald, en dit slechts éénmaal per week, kan Beedrop de CO²-uitstoot aanzienlijk verminderen.

Als je een bestelling plaatst bij een drankencentrale, kan je ook je leeggoed teruggeven:

1) Plaats minimum 1 bestelling in deze winkel.
2) Geef hieronder het leeggoed in dat je wil teruggeven (wordt automatisch opgeslagen). 
3) Ga naar de winkelmand en plaats je bestelling. 
4) Zet je leeggoed klaar en/of geef het af aan onze koerier op het moment van levering. 
5) Je ontvangt bij een nieuwe bestelling automatisch korting ter waarde van je ingeleverde leeggoed. Je kan die korting ook op je rekening teruggestort krijgen.

Opgelet: voor bakken, kunnen er enkel volledige bakken meegenomen worden.

Wens je je leeggoed-tegoed op je rekening betaald te krijgen? Stuur een e-mail met je rekeningnummer naar accounting@beedrop.be.